PROFIEL

Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Well route

Ontdek de betoverende omgeving van Well en haar omliggende natuurlijke schatten met de Well route, een schilderachtige fietsroute die u meeneemt door het idyllische landschap van Noord-Limburg. Parkeer uw auto op meerdere plekken rondom de markt en laat uw avontuur beginnen. 

Start uw fietstocht vanaf het raadhuisplein en volg de doorgaande weg in noordelijke richting. Laat u leiden door de knooppunten en geniet van de diverse landschappen die deze route te bieden heeft. 

Tijdens uw rit zult u langs het Leukermeer komen, een prachtige recreatieplas waar u kunt zwemmen, zonnebaden op de stranden, watersporten beoefenen zoals zeilen en kanoën, en wandelen of fietsen langs de oevers. Het Leukermeer is een geliefde bestemming voor zowel lokale bewoners als toeristen, vooral tijdens de warmere maanden van het jaar. 

Verderop verkent u de Maasduinen, een adembenemend natuurgebied langs de oostelijke oevers van de Maas. Hier kunt u genieten van uitgestrekte bossen, heidevelden, stuifduinen en schilderachtige vennen. De Maasduinen bieden diverse wandel- en fietsroutes die het landschap verkennen en interessante bezienswaardigheden passeren, zoals het Reindersmeer en de Looierheide. 

Het Reindersmeer, een van de vele vennen in de Maasduinen, is een prachtige plek voor recreatie, met mogelijkheden om te zwemmen, kanoën, vissen en wandelen langs de oeverpaden. Het is ook een belangrijk gebied voor vogels, waardoor het een ideale plek is voor vogelliefhebbers om te verkennen. 

Met een totale lengte van 49 kilometer is deze route geschikt voor fietsers van alle niveaus. Dus stap op uw fiets en laat u meevoeren op een onvergetelijke reis door de natuurlijke schoonheid van Well en haar omgeving tijdens deze schilderachtige fietstocht.

Startpunt
Raadhuisplein, 5944 AH Arcen
Lengte
49 km
Knooppunten
25, 70, 55, 74, 62, 27, 15, 71, 12, 13, 18, 59, 14, 58, 10, 9, 57, 56, 26, 98, 91, 82, 81, 84, 28, 92, 93, 25
Parkeren
U kunt uw auto parkeren bij de Schanstoren

Average of 2 reacties.

Ingediend door imagro op za, 04/28/2018 - 22:41

Permalink

Naam
Hans
Beoordeling
Bericht
Zeer mooie en afwisselende route.

Ingediend door imagro op wo, 08/14/2019 - 10:28

Permalink

Naam
Ruud Janssen
Beoordeling
Bericht
Toch nog veel fietspaden langs de doorgaande wegen.
De route is richting nr.57 onderbroken door werkzaamheden aan de maasdijk.
Zelf even moeten zoeken
Uiteindelijk goed gekomen

Route: 49 km

Old Inn Bar & Kitchen

Old Inn Bar & Kitchen in Ottersum is heerlijk bourgondisch genieten in een ongedwongen sfeer. De lekkerste lunch- en dinergerechten, meer dan 50 soorten speciaalbieren en fraaie wijnen; bij Old…

Lees meer
Well route
49 km | Arcen

Andere routes

61 km

Maasvallei route

Venlo

Lees meer
43 km

20 eeuwen vaderlandse geschiedenis

Plasmolen

Lees meer
30 km

Maas Schattenroute

Wanssum

Lees meer
37 km

Maas & Keramiekroute

Gennep

Lees meer