PROFIEL

Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Langs schilderachtig Mook en Middelaar

Stap op je fiets en ontdek de betoverende schoonheid van de "Langs schilderachtig Mook en Middelaar" route. Met een lengte van 43 kilometer biedt deze route een onvergetelijke reis door het prachtige landschap rondom Mook. Je avontuur begint bij het pittoreske station Mook-Molenhoek of bij de ruime parkeerplaats bij Plasmolen.

Volg eenvoudigweg de knooppunten en laat je verrassen door de rijkdom aan bezienswaardigheden die deze route te bieden heeft. Van een majestueus kasteel tot eeuwenoude Romeinse overblijfselen, er is voor elk wat wils. Bezoek het imposante Jachtslot Mookerheide en laat je meenemen naar lang vervlogen tijden. Verken het fascinerende Museum Ceuclum Cuijk en ontdek de rijke geschiedenis van de regio.

Maar dat is nog niet alles - deze route neemt je ook mee naar de prachtige Natuurbegraafplaats op het Landgoed Mookerheide, waar rust en natuur samenkomen in een serene omgeving. Geniet van de kalme wateren van de Heeswijkse Plas en de uitgestrektheid van de Mookerplas, elk met hun eigen unieke charme.

Eindig je reis met een bezoek aan De Zevenbergen, waar de natuurlijke schoonheid je hart zal veroveren. Langs schilderachtig Mook en Middelaar biedt een onvergetelijke ervaring voor elke fietsliefhebber, vol geschiedenis, natuur en adembenemende landschappen. Dus stap op je fiets en laat je betoveren door de pracht van Mook en haar omgeving.

Startpunt
Station Mook Molenhoek, 6584 AC Molenhoek
Lengte
43 km
Knooppunten
P-8–70–32–33–47–46–45–41–42–24–37–48–38–27–28–44–04-69–07–73-72–09–16–50–35–36–34-32–33–47–70-8-P
Parkeren
Parkeerplaats station Mook-Molenhoek of parkeerplaats rijksweg Plasmolen

Route: 43 km

Bezienswaardigheden

évive aan het water
Hotel Cuijk
Dolfijn
De Mallejan

Hotel Cuijk

Van der Valk Hotel Cuijk is de ideale plek om jouw fiets- en wandeltocht te starten én taf te sluiten.

Lees meer
Rondje Maas, Broekhuizen-Lottum-Arcen
8 km | Broekhuizen

Andere routes

32 km

De Maas en Niers ooievaarsroute

Gennep

Lees meer
38 km

Erop en erover (de Maas)

Well

Lees meer
28 km

Maasparken route

Well

Lees meer
38 km

In het Spoor van de Oorlog

Overloon

Lees meer