PROFIEL

Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Maasvallei route

Verken de betoverende schoonheid van de Venlo Maasvallei route, een prachtige fietsroute van 61 kilometer die begint bij Keulsepoort 5 in Venlo. Parkeer gemakkelijk bij het NS station of in diverse (betaalde) parkeergelegenheden in het bruisende centrum van Venlo. Je kunt ook starten bij Knooppunt 13, waar gratis parkeren mogelijk is. Volg de knooppunten 10, 13, 16, 38, 39 enzovoort om je weg te vinden door deze adembenemende omgeving.

Tijdens je tocht zul je langs een rijkdom aan bezienswaardigheden komen, elk met hun eigen unieke charme en allure. Begin je avontuur in het idyllische Rozendorp Lottum, waar de geur van bloemen je tegemoet komt terwijl je door de prachtige bloemenvelden fietst.

Vervolg je reis naar de weelderige Kasteeltuinen Arcen en het betoverende Landgoed Arcen, waar je kunt genieten van de majestueuze tuinen en historische pracht van deze adembenemende locaties.

Bewonder de serene schoonheid van de Kapel van Genooi en het verstilde Klooster Grubbenvorst voordat je verder fietst naar het groene Wilhelminapark in Venlo, een oase van rust te midden van de bruisende stad.

Laat je betoveren door de rustige wateren van de Molenbeek in Lottum en het adembenemende Natuurgebied Kaldenbroek voordat je het Schuitwater in Broekhuizen bereikt, een schilderachtig gebied met heldere vennen en weidse moerassen.

Verken het sfeervolle Heerenven Hamert in Arcen en geniet van de natuurlijke pracht van de Venkoelen/Zwart Water in Venlo voordat je eindigt bij de uitgestrekte Groote Heide, waar je kunt genieten van de rust en sereniteit van dit ongerepte natuurgebied.

De Venlo Maasvallei route belooft een onvergetelijke ervaring te worden, vol natuur, geschiedenis en avontuur. Dus stap op je fiets, laat je leiden door het pad en ontdek de verborgen pareltjes van Venlo en haar prachtige Maasvallei.

Startpunt
Keulsepoort 5, 5911 BX Venlo
Lengte
61 km
Knooppunten
10-13-16-38-39-97-95-34-27-44-94-46-47-49-63-73-74-55-70-56-26-98-91-90-89-82-81-84-96-7-10
Parkeren
Bij NS station of diverse (betaalde) parkeergelegenheden in centrum Venlo Starten bij Knoopunt 13 is ook een mogelijkheid. (Gratis parkeren)

Route: 61 km

Bezienswaardigheden

Brasserie In de Witte Dame
De Werf 1
Brasserie Alt Arce

Veronique Gelato d'Italia

Bij Veronique Gelato d’Italia kunnen bezoekers genieten van ambachtelijk Italiaans ijs, heerlijke koffies en lunchgerechten in een gezellige en gastvrije omgeving. Bij ons staat kwaliteit hoog in het…

Lees meer
Parels aan de Maas route
46 km | Helden

Andere routes

28 km

Rondje aan de Maas route

Steyl

Lees meer
37 km

Maas & Keramiekroute

Gennep

Lees meer
20 km

Heldenroute

Molenhoek

Lees meer
61 km

Maasvallei route

Venlo

Lees meer