PROFIEL

Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Maas Kastelen route

Stap op je fiets en verken de betoverende "Maas Kastelen" route, een schilderachtige tocht van 22 kilometer die begint bij het Veer in Kessel. Parkeergelegenheid is beschikbaar bij de markt in Kessel, waardoor je gemakkelijk aan je avontuur kunt beginnen.

Deze route voert je langs een verzameling van indrukwekkende kastelen en historische pareltjes, elk met hun eigen verhaal en allure. Ontdek de prachtige Kasteelboerderij Huijs Oyen in Baarlo, een imposant landgoed dat doordrenkt is met geschiedenis en charme.

Fiets langs het majestueuze Kasteel d’Erp in Baarlo, waar de oude muren en torens getuigen van een rijk verleden vol intriges en heldendaden.

Bewonder het schilderachtige Ronckenstein in Reuver, een charmant buurtschap dat je terugvoert naar lang vervlogen tijden.

Ontdek het iconische Kasteel de Keverberg in Kessel, een symbool van historische pracht en praal dat uitkijkt over de glinsterende Maas.

Geniet van de serene schoonheid van de Heilige Petruskerk in Baarlo en het rustieke Heilig Hartklooster in Steyl voordat je eindigt bij de idyllische Kloostertuin St. Michaël, waar je kunt genieten van de rust en sereniteit van deze spirituele oase.

De "Maas Kastelen" route belooft een onvergetelijke ervaring te worden, vol geschiedenis, cultuur en natuurlijke pracht. Dus stap op je fiets, laat je leiden door het pad en ontdek de betoverende kastelen langs de Maas.

Startpunt
Veers, 5995 AP Kessel
Lengte
22 km
Knooppunten
53-3-2-99-70-5-4-58-54-53
Parkeren
parkeerplaats Kessel Markt

Route: 22 km

Klooster Sint Agatha

Het oudste nog bewoonde klooster van Nederland is in het zomerseizoen op woensdag-. donderdag-, vrijdag- en zondagmiddag geopend. De kloostertuin is dagelijks geopend.

Lees meer
Langs schilderachtig Mook en Middelaar
43 km | Molenhoek

Andere routes

7 km

Langs de Maas: Mook - Cuijk

Mook

Lees meer
52 km

Voor de profi's: Langs de Maas

Arcen

Lees meer
61 km

Maasoever route

Reuver

Lees meer
46 km

Parels aan de Maas route

Helden

Lees meer