PROFIEL

Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Maas Schattenroute

Duik in de verborgen schatten van de Maas met de betoverende Maas Schattenroute, een verrukkelijke fietsroute van 30 kilometer die begint bij het Eikpunt in Ooijen-Wanssum. Laat je verwonderen door de rijkdom aan natuurlijke pracht en historische pareltjes langs dit betoverende pad.

Je avontuur begint bij het schilderachtige Eikpunt in Ooijen-Wanssum, waar je wordt uitgenodigd om op ontdekking te gaan. Bewonder de majestueuze Watermolen Geijsteren, een levendige herinnering aan het verleden, en laat je betoveren door de serene schoonheid van deze historische plek.

Bezoek tijdens je reis ook de idyllische Mariakapel en Annakapel in Well, waar de rustige sfeer en spirituele ambiance je ziel zullen omarmen. Verken het adembenemende Maaspark Ooijen-Wanssum, waar weidse uitzichten en serene natuur samenkomen in een harmonieuze symfonie van kleuren en geluiden.

Onderweg kom je langs 't Sohr in Blitterswijck, een verborgen juweeltje waar de tijd lijkt stil te staan. Laat je inspireren door de natuurlijke pracht en verstilde schoonheid van deze bijzondere locatie.

Tijdens je ontdekkingstocht kom je langs het Wanssums Ven, een paradijs van rust en sereniteit. Geniet van de kalme wateren en weidse vergezichten die deze plek tot een ware schat maken.

De Maas Schattenroute belooft een onvergetelijke ervaring te worden, vol natuurlijke pracht en cultureel erfgoed. Dus stap op je fiets, laat je leiden door het pad en ontdek de verborgen schatten van Ooijen-Wanssum, Well, Blitterswijck en Venray.

Startpunt
Eikpunt Ooijen-Wanssum, Venrayseweg 2a , 5861 BD Wanssum
Lengte
30 km
Knooppunten
07-13-12-71-15-14-59-11-52-38-51-16-62-63-65-46-61-39-07
Parkeren
Parkeerplaats bij Eikpunt Ooijen-Wanssum

Route: 30 km

Klooster Sint Agatha

Het oudste nog bewoonde klooster van Nederland is in het zomerseizoen op woensdag-. donderdag-, vrijdag- en zondagmiddag geopend. De kloostertuin is dagelijks geopend.

Lees meer
Ontdek Well, Wellerlooi en Wanssum
17 km | Well

Andere routes

30 km

Langs de Maas: Vierlingsbeek - Wellerlooi

Vierlingsbeek

Lees meer
28 km

Alle grenzen voorbij

Vierlingsbeek

Lees meer
53 km

Duits lijntje

Ottersum

Lees meer
53 km

Maasmeander route

Grubbenvorst

Lees meer