PROFIEL

Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Maas Vergezichtenroute

Stap op je fiets en laat je betoveren door de adembenemende vergezichten langs de Maas Vergezichtenroute, een indrukwekkende tocht van 68 kilometer die begint bij de Maasheseweg in Venray. Parkeer gemakkelijk op de parkeerplaats langs de Maasheseweg of start bij het Eikpunt 'Odapark' tussen knooppunten 25 en 20 voor een onvergetelijke ervaring.

Deze route voert je langs een diversiteit aan prachtige vergezichten en fascinerende bezienswaardigheden die de regio te bieden heeft. Bezoek het indrukwekkende Oorlogsmuseum Overloon, waar geschiedenis tot leven komt en de heldendaden van het verleden worden geëerd.

Bekijk ook het majestueuze Sint Anna in Venray, een oase van rust en spiritualiteit te midden van het bruisende leven. Breng een bezoek aan De Smakt Pelgrimsplaats en laat je inspireren door de serene sfeer van deze bijzondere plek.

Onderweg word je getrakteerd op de natuurlijke pracht van Natuurgebied de Vers, waar de schoonheid van het landschap je hart zal veroveren. Verken het artistieke Odapark Venray en laat je verwonderen door de bijzondere kunstwerken te midden van de natuur.

Geniet van de rustige wateren van het Reindersmeer en het Leukermeer, waar de reflectie van de omringende natuur een betoverend schouwspel vormt. Verken Maaspark Ooijen-Wanssum en laat je betoveren door de harmonie tussen mens en natuur.

Fiets langs de idyllische Castenrayse Vennen en de schilderachtige Grote Molenbeek in Wanssum, waar je kunt genieten van de rust en sereniteit van het platteland.

De Maas Vergezichtenroute belooft een onvergetelijke ervaring te worden, vol natuur, geschiedenis en adembenemende uitzichten. Dus stap op je fiets, laat je leiden door het pad en ontdek de verborgen pareltjes van Venray en haar betoverende omgeving.

Startpunt
Maasheseweg Venray of start bij het Eikpunt “Odapark” (tussen knooppunten 25-20), Venray
Lengte
68 km
Knooppunten
65-56-50-31-30-29-27-26-25-20-22-21-82-81-5-50-80-51-38-8-7-13-18-59-14-15-27-28-65-29-30-67-68-89-40-57-46-65
Parkeren
parkeerplaats Maasheseweg, Venray of start bij het Eikpunt “Odapark” (tussen knooppunten 25-20)

Route: 68 km

évive aan het water

Evive aan het water ligt aan de Heeswijkse Plas, een van de Kraaijenbergse Plassen. Een prachtige pauzelocatie voor wie ook wil genieten van een bijzonder uitzicht.

Lees meer
Voor de profi's: Langs de Maas
52 km | Arcen

Andere routes

68 km

Maas Vergezichtenroute

Venray

Lees meer
51 km

Malbeek Route

Venlo

Lees meer
7 km

Langs de Maas: Mook - Cuijk

Mook

Lees meer
19 km

Heldenroute rondom Cuijk

Cuijk

Lees meer